Belysning i hjemmet

taklampe

Mange som flytter velger å bytte ut lampene sine når de skal inn i sitt nye hjem. Nytt sted, nye lamper og nye minner. Om man ikke bytter alle lampene, så er det alltid deilig med noe nytt å hvile øynene på.

Som alle vet finnes det lamper i alle mulige former, fasonger, farger og teksturer. Så hvordan kan du finne den rette lampen for deg? Det finnes jo mange belysningskjeder rundt omkring i landet som har omtrent det samme sortimentet uansett hvilken butikk du besøker. Selv om de har stort utvalg og forholdsvis lave priser, er det ikke alltid at de har de mest unike og i øyenfallende lampene. Det kan være mer spennende å gå på skattejakt i bruktbutikker, anitikvitetsforhandlere eller selvstendige lampebutikker som ofte har et helt annet utvalg enn kjedene. Som regel er de mindre, men det betyr gjerne at eieren er mer selektiv i hva slags lamper han/hun tar inn. Derfor er det gjerne her du finner den unike lampen som vil sette i gang praten under middagen med vennene.

Er du ikke typen som saumfarer byen etter bortgjemte lampeskatter som ingen har fått øye på enda? Liker du kanskje best å gjøre shoppingen fra godstolen hjemme? Da er det jo egentlig så lett som å gå på nettet, søke etter taklampe, vegglampe, gulvlampe eller bare lampe… Da vil det florere av lampebutikker hvor du kan finne et stort utvalg av lamper som enkelt bestilles og leveres hjem til deg i løpet av noen dager, med kun et par tastetrykk og inntasting av betalingsinformasjon. Et godt alternativ hvis man vil finne uvanlige lamper på nettet er å søke etter designlamper. Designlamper er ofte dyrere, så mange velger å kjøpe en lampe som kan ha en sentral rolle i rommet og fungere som et blikkfang. Designlamper er ofte av høy kvalitet, så selv om prisen er høy får du det du betaler for. En lampe som vil vare i generasjoner.

Be the first to comment

Leave a Reply