Dette trenger du til spillekroken

Spillrom

De aller fleste hjem har en kontorplass som gjerne inneholder skrivebord og PC. Her kan man tilbringe tid med å surfe på nettsider, betale regninger eller spille på nett. Hvis du er glad i å spille på nett kan du omdanne kontorplassen til din egen personlige spillekrok, med noen få enkle grep.

Møbler og interiør

Avhengig av hvor stor plass du har bør du investere i noen møbler som oppfyller plassens hensikt. Tilbringer du mye tid foran skjermen med nettspill, kan det for eksempel være lurt å handle inn en god stol som gir støtte for nakke og rygg. God ergonomi er viktig slik at du ikke blir sittende statisk over lengre tid. I tillegg til en god stol kan du også vurdere et skrivebord som kan heves og senkes. På den måten er det enkelt å skifte stilling ved behov.

Dersom det er vinduer i rommet kan du sette opp gardiner og persienner, slik at du slipper å bli plaget av gjenskinn i PC-skjermen. Det kan også være praktisk å ha mulighet til å blokkere forstyrrelser utenfra, spesielt hvis du spiller spill som krever høy konsentrasjon.

Utstyr

Avhengig av hva du liker å spille på nett, trenger du også datautstyr. Dersom du er en seriøs gamer har du sikkert allerede en kraftig gaming-PC. I tillegg til selve PC-en kan du også gjøre mange andre oppgraderinger som gir deg en bedre spilleopplevelse. Invester i en god datamus og et tastatur som gir støtte for håndleddene. Dersom du kommuniserer med andre spillere bør du ha et bra headset, og mange foretrekker også å ha et par bra høyttalere.

Dersom du spiller spill som ikke krever mye datagrafikk eller minne, er det ikke nødvendig å investere i slikt utstyr. Dette gjelder for eksempel deg som spiller på kasino på nett. Her holder det i lange baner med den samme PC-en du bruker til å surfe eller notere med.

Dekorasjoner

Skap en harmonisk spillekrok ved å dekorere rommet med planter, puter og bilder. Dekorative omgivelser setter fart på inspirasjonen, og bidrar til å holde på konsentrasjonen. Dekorer rommet slik du vil, og prøv gjerne å holde en rød tråd. Dette vil binde hele rommet sammen.

Hvis du har et favorittspill, kan du dra den helt ut og pynte rommet i stil med spillet. Du kan bruke farger og stilarter som matcher temaet i spillet, slik at du får en autentisk spilleopplevelse. 

Rydd vekk det du ikke trenger

Er det unødvendige distraksjoner og rot rundt deg? Rydd vekk alt du ikke bruker til daglig. Organiser dokumenter i mapper, og rydd vekk kontorsaker i esker og skuffer. Oppbevaringsmøbler er enkle å få tak i, og kan kjøpes billig i mange forskjellige farger og utforminger. Det er enklere å holde fokus når du ikke har masse rot rundt deg.

Be the first to comment

Leave a Reply