Julegavetips til barn

Ikke alle barn blir glade for å få klær til jul, men for foreldrene er det unektelig praktisk å fylle opp barnas klesskap under juletreet. Heldigvis finnes det mange flotte barneklær som barna elsker å få – det gjelder bare å finne de rette plaggene.

Når nettene blir lange…

Julen er barnas høytid, full av forventning, glede og magi. For mange barn er nok julen årets høydepunkt, med julesanger, julekaker, juleferie og ikke minst julegaver. For oss voksne er julefeiringen også en magisk periode, samtidig har vi mye å gjøre før jul som kan legge en demper på gleden. Huset skal vaskes, mat skal lages og gaver skal handle inn.

Det er nok av leker, elektronikk og klær å finne – faktisk så mye at det er lett å blir forvirret. For å gjøre det litt enklere har vi samlet noen gode julegavetips til barn fra Junior Barneklær. Her kan du la deg inspirere til å velge ut dine egne favoritter.

Julegavetips til barn

Vi må selvfølgelig ikke glemme at alle barn er forskjellige, og har sine egne interesser og favoritter. Noen elsker blå, andre elsker grønn – noen har en favorittkarakter, andre er mest opptatt av hobbyer. For at gaven virkelig skal slå an er det alltid en god idé å reflektere barnas unike personlighet, enten i selve gaven eller i kortet.

Vinterklær

De aller fleste barn er glade i å leke og være i aktivitet utendørs, og på vinteren trenger de skikkelige klær for å holde seg tørre og varme. Et godt tips er derfor å gi barnet en vinterdress. Park- eller vinterdresser er slitesterke på de områdene det trengs og laget av lette og pustende materialer. I tillegg er de varme, og man kan få kjøpt vann- og vindtette modeller. I så fall bør du sørge for å kjøpe en vinterdress i pustende materialer som ikke blir klam.

Penklær

For barn som er glad i å pynte seg, er det alltid hyggelig å få penklær i gave. Det er ingenting som er mer stas enn å komme til selskap i romjulen kledd opp i fine klær man har fått i gave. Da får barna en sjanse til å vise fram og nyte julegavene sine. Penklær kan være hele sett, eller bestå av skjørt, bukse, kjole, gensere, tilbehør, sko eller andre ting.

Et annet godt tips er å gi barna en festdrakt i gave. Bunader og festdrakter kan gis som samlegaver over lengre tid, og det er morsomt å samle seg et komplett sett. Festdrakter kan bestå av selve plaggene, tilbehør, sko og smykker.

Badetøy

Ser barna fram til en badeferie? Eller skal du gi en ferie til barna til jul, men er redd det blir litt tomt under treet? I så fall kan du gi gaver til barna som skal brukes på reisen. Det er lurt å kjøpe badetøy på denne tiden av året, fordi du kan gjøre gode kupp på alt fra badetøy til badeleker.

Undertøy

Okei – dette er kanskje ikke så morsomt å få, men undertøy er praktiske og nyttige gaver som fyller opp under juletreet. For å gjøre det litt morsommere kan du kjøpe sett som hører sammen, for eksempel sokker som matcher pysjamas. Dessuten finnes det mye morsomt undertøy til barn, som en 7-pakk truser med en truse for hver ukedag eller sokker med morsomme budskap på.

Handle på nettet

En ting som har gjort julehandelen veldig mye enklere, er at man kan kjøpe det aller meste på nettet. Man kan spare utrolig mye tid på å handle barneklær på nett. Da slipper man å stå i kø, man slipper å drasse med seg ungene på handletur og man slipper å lete seg gjennom hyller og stativer fulle av klær. På nettet kan man sortere klær etter den kategori og pris man er ute etter, og finner raskt ut om det er noe som kan passe.

Skal du bestille barneklær fra en nettbutikk er det lurt å velge en kjent leverandør som tilbyr gode vilkår for frakt og retur. Dersom du kommer over en nettbutikk hvor det er vanskelig å finne ut av hvilke rettigheter du som kunde har, bør du styre unna. Det kan være en useriøs aktør eller et forsøk på svindel.

Be the first to comment

Leave a Reply