Velg riktig cateringselskap til konfirmasjonen

Catering

Denne artikkelen inneholder annonsørinnhold

Når man skal holde jubileum, bryllup, konfirmasjon eller lignende er det de færreste som står for matlagingen selv. Kanskje bestemor stiller med kake til kaffen, men utover det er det en alt for stor jobb for de fleste å lage mat til så mange mennesker som det gjerne er på slike tilstelninger. Derfor tyr mange av oss til catering når vi skal holde et slikt arrangement.

Pris og behov

Det første man burde gjøre er å bestemme hva slags mat man ønsker seg på arrangementet.
Skal det være sushi, koldtbord, tapas, eller kanskje de klassiske snittene? Når du har gjort det, gjelder det å finne ut av hvor mye penger du er villig til å bruke. På samme måte som det finnes eksklusive restauranter og gatekjøkken, finnes det også cateringselskaper i alle prisklasser. Men det behøver ikke bety at de dyreste er de beste. Vi vet jo at mat fra den lille lokale restauranten nede på hjørnet ofte kan være vel så god som de fineste restauranter.

Hygiene

Det finnes drøssevis av cateringselskaper der ute, så hvordan skal man klare å velge de som er rett for deg og ditt arrangement? Mange ser kun på pris når de skal velge et cateringselskap, men vel så viktig er hygiene, oppbevaring og produksjonen av maten før den skal spises av gjestene dine. Det ville jo ikke være noen suksess hvis gjestene ble dårlige av maten, fordi rutinene til cateringselskapet var dårlige. Heldigvis er mattilsynet veldig observante på cateringbransjen, og har slått hardt ned på de verste aktørene den siste tiden. Men det kan være lurt å stille spørsmål til hvordan maten oppbevares før den kommer til deg uansett.

Prosessen og valget

Ofte går man frem ved å søke på Google etter cateringfirma, men siden det er så mange å velge mellom kan det bli en svimlende jobb å undersøke og hente inn tilbud fra alle interessante selskaper. Derfor er det en veldig god løsning å benytte seg av en ny aktør på markedet som heter CateringNorge.no. Her er alle cateringselskapene i Norge samlet under et tak, og det eneste du behøver å gjøre er å sende inn et enkelt skjema som spesifiserer hva du ønsker deg, så mottar du flere uforpliktende og gratis tilbud fra aktuelle cateringselskaper i ditt område innen kort tid. Trenger du servering, opprydding, fotograf eller underholdning finner du også det her. De er rett og slett en komplett tilbyder av alt catering relatert, som gjør valget og prosessen veldig enkel for deg.

Be the first to comment

Leave a Reply